Opinió

L'APUNT

Silenci

El nou equip de govern es proposa eliminar les activitats sorolloses

Girona, com totes les ciutats mediterrànies, és una ciutat, fins a cert punt, sorollosa només a certes hores del dia i, en general, silenciosa de nit. Tot i que el silenci nocturn o dels capvespres es trenca a causa de determinades activitats que es fan al carrer, sobretot a l'estiu. De vegades per actes polítics, concerts o per determinades concentracions o celebracions festives al carrer, sobretot al Barri Vell.

Ara el nou equip de govern es proposa eliminar les activitats sorolloses del Barri Vell, i de moment ja ha rebutjat que es puguin fer el dinar popular i el concert de l'11 de setembre a la plaça de Catalunya. Una decisió agosarada que esdevindrà polèmica si no es busca el consens amb les parts afectades. Tampoc s'acaba d'entendre que es pretengui preservar el centre històric de la contaminació acústica nocturna, quan ens hem acostumat a fer actes al carrer on ja fa anys vam enterrar aquella Girona grisa i negra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.