Opinió

Un tip de riure

“El govern anuncia un pla per treure les prostitutes de les carreteres, però haurà de demanar permís a l'Estat per poder actuar a l'N-II, que és on són”

El conseller Felip Puig anunciava aquesta mateixa setmana que el govern ja ho té tot pràcticament enllestit perquè ben aviat els Mossos puguin multar les prostitutes que treballen a peu de carretera. D'aquest tema de la prostitució a les carretera jo fa molts anys que en sento a parlar. Montserrat Tura quan era consellera ja tenia una pla per eradicar-la i em sembla que d'aquest tema ens n'han anat parlant tots els consellers d'Interior que hi ha hagut fins ara. Cap d'ells ho ha resolt. Perquè segurament això és com el top manta, que ens dediquem a perseguir els pobres immigrants que arrosseguen la manta però no pas els que comercialitzen il·legalment els materials hi duen a dins. Però, vaja, suposem que això els Mossos ja ho saben i que treure les prostitutes de la carretera és només una part del pla. Ni que sigui pel que deia l'altre dia l'alcalde de Maçanet de la Selva en declaracions a TV3, que les prostitutes a peu de carretera et distreuen quan condueixes i provoquen accidents. I ara vostès es deuen estar preguntant per què, essent aquest un tema tan seriós com és, per què carai aquest article el titulo Un tip de riure. Doncs, mirin, el titulo Un tip de riure per no haver de titular-lo Un tip de plorar. Perquè resulta que anunciem a bombo i platerets que el govern engegarà aviat un pla per treure les prostitutes de les carreteres de Catalunya i automàticament el departament ha de fer l'aclariment que bé, que de fet només té competències per treure-les de les carreteres que són del govern català i no pas de l'N-II, per exemple, que és titularitat de l'Estat i és on hi ha més distraccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.