Opinió

L'APUNT

El Bulli Foundation

L'encant de cala Montjoi segur que ha inspirat més d'un plat a Ferran Adrià

A mitjan anys seixanta a la cala Montjoi de Roses va començar a funcionar una guingueta de platja que molts anys després es va convertir en el millor restaurant del món. Va caldre molt de treball, esforç i una part molt important de la genialitat que hi va aportar Ferran Adrià amb el seu equip. L'encant de cala Montjoi, que en el transcurs dels anys ha estat inclosa en el Parc Natural del Cap de Creus, segur que ha inspirat més d'un plat a Ferran Adrià.

Ara s'està projectant la construcció d'El Bulli Foundation, i s'ha anat a buscar Enric Ruiz-Geli, un arquitecte empordanès que coneix molt bé aquest paisatge, perquè es faci càrrec de tirar endavant una obra que ha d'estar integrada a l'entorn. He sentit dir a algú que el projecte El Bulli Foundation és massa important perquè s'hagi d'adaptar a les normes urbanístiques i mediambientals del parc. El Bulli va néixer, i créixer, en aquest entorn i de cap manera no el pot desconstruir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.