Opinió

Mare de Déu, quina cadena!

“Les rodes de premsa del Consell de Ministres dels divendres ara ja són com aquells matinals d'en Losantos a la Cope, però 13 TV encara és més divertit”

Ja em va passar durant una època amb Jiménez Losantos, quan estava a la Cope i es dedicava a insultar diàriament els catalans (i a col·leccionar querelles que ha anat perdent religiosament). T'aixecaves al matí, amb aquella mandra que tens en sortir de casa, posaves la Cope i et despertaves de cop. Ni cafès, feien falta. Arribaves ben estimulat a la feina. Losantos, no ens enganyem, va fer un gran servei al país. Ara li ha sortit competència arreu, perquè cada Consell de Ministres dels divendres sembla un matinal de la Cope. Després de Losantos, ja se sap, va venir Intereconomía. I els catalans hem après que, després d'un partit del Barça, no hi ha res tan divertit com escoltar les tertúlies d'aquesta gent, que a més a més de viure en un altre país, sembla que visquin en un altre planeta. Ara, però, i ja em sap greu pels d'Intereconomía, uns quants ens hem enganxat a 13 TV, la cadena que ens estimula i que, com la Cope, té de principal accionista la Conferència Episcopal Espanyola. Com a bons cristians, suposo, es dediquen a insultar-nos periòdicament, potser fent cas al que diu a la plana de presentació del seu web: “Somos una televisión de calidad dirigida a todos los públicos.” Sensacional. Divendres a la tertúlia es dedicaven a analitzar si cal o no una intervenció militar a Catalunya. ‘El ejército, para qué está? Para ir a Somalia o a Afganistán? Está para defender la unidad de España'', deia el presentador, que va arribar a dir: ‘‘Yo iría a la guerra para defender la unidad de España.'' Ooooolé. Que Déu ens agafi confessats! Visca la Conferència Episcopal Espanyola! Ah, i visca els bisbes catalans, muts com sempre!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.