Opinió

Telemadrid

“Una televisió pública compara Mas amb el nazisme i no passa res. I no passarà res fins que no ens plantem. Perquè en aquest cas Mas no és Mas. Som vostè i jo”

Ara s'ha aixecat una gran polseguera perquè dies enrere a Telemadrid van comparar el president Mas amb el nazisme i l'estalinisme, i tant el govern com ERC han demanat una disculpa formal. Que s'esperin asseguts. Rebran la mateixa disculpa que haurien d'haver rebut el setembre del 2011 d'un tertulià d'Intereconomia, Román Cendoya, que va titllar Mas de “nazi-onalista”. O del regidor del PP de Rubí que en el seu compte de Twitter va fer un muntatge fotogràfic de Mas amb un braçalet nazi. O de Pedro Vázquez, exalcalde socialista de la Corunya, que el desembre passat en una entrevista a TV Galícia va dir que “no hi ha diferència entre la situació que vivia un nen jueu amb una estrella penjada pels nazis i la d'un nen català castigat per parlar castellà al pati de l'escola”. O de l'expresident del Congrés, José Bono, que en la darrera campanya electoral catalana va venir a explicar que “a Alemanya es va enfilar la catàstrofe quan es va començar a trobar sospitós tenir dues identitats”. O quan l'expresident d'Aragó, Marcelino Iglesias, en un acte de suport a Pere Navarro va parlar dels “cent milions de morts que hi ha hagut quan a Europa s'han posat fronteres i han guanyat els hipernacionalismes”. O quan el ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García Margallo, va parlar l'octubre passat de “nacionalismes, nazismes i raça”. O quan en una entrevista a Antena 3 el març passat l'expresident d'Extremadura i encara membre del Consell d'Estat, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, va comparar Mas amb Hitler i Mussolini. I així anar fent. No passa res. I nosaltres tranquils, que som més elegants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.