Opinió

Desclot

El món a l'inrevés

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha visitat el president dels Estats Units, Barack Obama, a casa seva, per vendre-li no se sap bé quines històries de recuperació econòmica que ja es palpa i oferir-li excuses per haver estat espiat en una pífia sense precedents de l'espionatge nord-americà (per quins nassos cal espiar-lo, a ell, si no té cap actriu amagada interessant?). Rajoy ha aprofitat l'avinentesa de no se sap bé quin aniversari de la fundació de la ciutat de Saint Augustine, la més antiga dels Estats Units, sempre que es descuidin les que van fundar els autòctons previs i els víkings, per reivindicar la hispanitat d'un territori que gràcies a la història no es va acabar consumant del tot. En acabar l'amable trobada, el president espanyol ha proclamat que “la independència de Catalunya no es produirà” i ha fet un altre gran favor a la causa sobiranista catalana acabant-la d'internacionalitzar del tot. I per què no es produirà? Segons Rajoy, perquè “el secessionisme és dolent, sobretot per al petit”. És fort això. Perquè Mariano Rajoy ha anat a explicar aquesta teoria al país que més festa i llegenda n'ha fet, de la seva secessió, quan les tretze colònies eren una puça al costat del mamut britànic. Obama n'ha pres nota? El president dels Estats Units, commogut i interessat per aquesta teoria, ha preguntat a l'espanyol què ha de fer
la seva selecció per guanyar el mundial del Brasil. Cosa que demostra l'eficàcia de la CIA perquè Mariano Rajoy, d'això, sí que en sap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.