Opinió

opinió

Ha estat un veritable plaer

Em llevo prenent consciència que aquesta tarda deixaré de ser vicepresident de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial. No puc evitar unes breus reflexions internes que, al pensar-les, voldria compartir:

Estic content d'haver pogut gaudir de la interessant experiència i el magnífic aprenentatge de ser un dels responsables d'una gran associació de petits empresaris. He fet amics i companys que, ben segur, seran al meu costat sempre més; he après molt i de gent molt diferent; he criticat molt i he comès moltes errades.

En aquests últims anys he canviat. Sí, m'han canviat. He après a no tenir sempre la raó; a deixar fer encara que no hi estigués d'acord; a escoltar i reflexionar el que havia sentit. He après a equivocar-me, a no tenir vergonya, a rectificar les errades i disculpar-me sempre que fes falta.

Una de les lliçons més grans que m'ha quedat gravada, la que em provoca més ganes de lluitar per tal de millorar aquest món i aquest espai temporal que ens ha tocat viure, és saber que realment, si ens ho proposem fermament, entre tots podem canviar les coses que no estan bé i els personatges mediocres que ens les imposen.

He après a petita escala el que ara està passant a escala nacional i no hi ha dia que no intenti convèncer algun incrèdul que no sap, que no es creu, que la força es troba en la voluntat de la majoria de gent sense por. Serem allò que vulguem ser...

En aquests últims anys, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial ha esdevingut un referent territorial en diferents àmbits. Hem procurat pel bé del territori gironí i català.

Hem ajudat a situar Girona i el seu entorn immediat com una de les millors destinacions turístiques i culturals a escala mundial.

Hem aconseguit que els gestors polítics s'adonin que no hi ha cap més camí que el que hem de fer els diferents actors de la societat conjuntament, buscant un consens tan complicat com absolutament necessari.

Encara hi ha molt recorregut i cal fer-lo. Queda molta feina per fer i cal saba nova amb la força de la joventut i les ganes de la novetat. Els nous responsables d'aquesta associació hauran d'implicar-s'hi amb generositat, perquè hi hauran de dedicar moltes hores, hauran de fer moltes reunions, hauran de discutir fins a l'extenuació amb regidors, alcaldes, consellers comarcals, directors generals, esperits pusil·lànimes, etc. Tot un munt de gent de fàcil tracte i de difícil contracte.

Restauradors de Girona, ha estat un honor, un veritable plaer. Gràcies!

Jo continuaré el meu camí, “tossudament alçat”, amb la convicció sincera de lluitar per tot allò que pugui i cregui millor per a la nostra societat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia