Opinió

A la tres

Coses que no poden fer

“Tingui clar què pot fer i què no en hores lliures. Després no digui que no els ho he advertit”

Com que aquest és un cap de setmana llarg per a la majoria de vostès i hi ha moltes hores lliures, m'atreveixo a suggerir-los unes quantes idees sobre coses que poden fer i coses que, sobretot, no se'ls acudeixi fer de cap manera.

Coses que SÍ pot fer: Anar amb bicicleta; passejar per la muntanya; quedar amb uns amics per anar a sopar; anar al cinema; anar amb la família a un parc d'atraccions; fer migdiada cada tarda; fer ganxet; llegir un llibre; agafar el primer avió que surti i anar-se'n tres dies de viatge al primer destí que hi hagi una plaça lliure; anar a fer escalada; passejar pel camí de ronda que tingui més proper; empassar-se totes les sèries, per dolentes que siguin, que facin en un canal de televisió; visitar el poble on va néixer si no és on viu ara; anar a visitar aquell parent que fa temps que sap que hauria de visitar però que li fa mandra; asseure's en una terrassa, demanar un martini i perdre el temps mirant la gent com passa; anar a la fira de poble que tingui més propera; anar a la fira de poble més llunyana que trobi; tornar a quedar amb aquells amics que ja havia quedat però que els van quedar coses per dir; estirar-se a la sorra de la platja més propera i mirar el cel; quedar amb uns amics per parlar de com s'hauria de resoldre el problema de la fam al món i escriure-ho; quedar amb uns amics per parlar de la unitat d'Espanya i de com millorar-la; perdre el temps pensant en terceres vies; conduir sense destí durant molta estona pel simple plaer de conduir; escoltar música; aprofitar unes jornades gastronòmiques que li quedin a prop; res; provar d'escriure un llibre; pensar; córrer; saltar; caminar; passejar; plantar un arbre; xerrar amb un desconegut; menjar un gelat; dormir; xiular; mirar ocells...

I ara, Coses que NO pot fer: Quedar amb uns amics per redactar o parlar de com hauria de ser una futura Constitució per a una hipotètica Catalunya independent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia