Opinió

De set en set

Amb tanta calor

Deia el cantant Sisa: “Com es pot fer amb tanta calor la guerra de Cuba?” El mateix penso sobre la idea de canviar monarquia per república. Imaginem per un instant que totes aquestes institucions haguessin de canviar el nom, la papereria, les url, els logotips... Com es podria fer amb tanta calor?

Real Madrid CF; Real Academia Española; Real Sociedad de Futbol, SAD; Teatro Real, Real Betis Balompié, SAD; Real Federación Española de Futbol; Casa Real; Real Academia de Cultura Valenciana; Real Jardín Botánico de Madrid, Real Biblioteca del Palacio Real de Madrid; Real Academia de la Historia; Real Instituto y Observatorio de la Armada; Real Club de Tenis Barcelona; Real Sociedad Matemática Española; Real Sociedad Canina de España; Real Fábrica de Tapices; Real Club de Golf de Sevilla; Real Academia de Bellas Artes de San Fernando; Real Sociedad Vascongada de los Amigos del País; Real Alcázar de Sevilla; Capilla Real de Granada; Real Club de Polo de Barcelona; Real Club Náutico de Palma de Mallorca; Real Unión Club de Irún; Real Academia de Ciencias Morales y Políticas; Real Canoe NC; Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre; Ciudad Real; Real Academia de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Real Academia de Medicina de Catalunya; Real Academia de Buenas Letras de Barcelona; Real Hermandad de Veteranos de las Fuerzas Armadas; Real Hermandad de Jesús Divino Obrero; Santa Pontificia y Real Hermandad del Refugio; Real Hermandad y Cofradía de Nazarenos; Real Instituto de Estudios Asturianos; Real Instituto de Estudios Europeos; Real Cofradía Penitencial de Cristo Yacente de la Misericordia y de la Agonía Redentora; Real Basílica de San Francisco el Grande; Real Basílica de Santa María la Mayor; Banda Real Cuerpo de Bomberos de Málaga; Real Asociación de Hidalgos de España; Real Cofradía de Caballeros Cubicularios de Zamora; Real Cuerpo de Carabineros de Costas y Fronteras; Real Monasterio de San Lorenzo de El Escorial; Guardia Real; Real Bodega de la Concha; Real Casa de la Moneda; Real Decreto; Plaza Real; pavo real... Oh, benvinguts. Passeu, passeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia