Opinió

Xocolata espessa

Unionisme de rebaixes

Els comerciants fan rebaixes per atreure més clients als seus establiments. Sembla ser la mateixa estratègia de l'unionisme. Algun estratega deu haver pensat: “Fem rebaixes a veure si aconseguim convèncer molts separatistes de les bondats de romandre a Espanya.” Més enllà d'aquesta broma que no fa cap gràcia, la veritat és que sembla increïble que el millor que tinguin per seduir-nos sigui això. Després de mesos i mesos de treball cuinant dades, ens vénen a dir que el dèficit fiscal no és pas de 15.000 milions, sinó de 8.500 milions. Una xifra que permetria augmentar el pressupost de la Generalitat un 25 per cent! Per si mateixa, és una dada que serveix per argumentar de manera rotunda la necessitat de la independència.

D'altra banda, hem sabut que l'agrupació Societat Civil Catalana va destinar 20 persones durant 3 mesos a comptar els catalans agafats de les mans durant la Via Catalana de l'any passat. La seva suma els dóna una assistència de 800.000 persones! El mateix cas del dèficit fiscal. Estan reconeixent la mobilització més gran mai vista a l'Europa occidental. Quan hi ha hagut a Espanya una manifestació de més del 10 per cent de la població? Quan hem vist 4 milions de persones agafades de la mà a Espanya, o 6 milions a França o al Regne Unit? Mai. Crec que quan serem independents es demostrarà que Ángel de la Fuente i Joaquim Coll són agents independentistes infiltrats a les files unionistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia