Opinió

A la tres

Al jutjat de guàrdia

“Poso en coneixement aquests fets per si poguessin ser constitutius d'una infracció penal”

Jo, Xevi Xirgo i Teixidor, major d'edat, amb domicili laboral a Diputació, 284 de Barcelona i a Santa Eugènia, 42 de Girona:

EXPOSO:

1. Que el dia 9 de novembre de 2014 va tenir lloc un procés participatiu convocat per la Generalitat de Catalunya per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el futur polític de Catalunya, tal com és notori.

2. Que la Fiscalia de l'Estat espanyol ha presentat una querella criminal contra el President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Senyor Artur Mas i Gavarró, contra la vicepresidenta del Govern, Honorable Senyora Joana Ortega i Alemany, i contra la consellera d'Ensenyament, Honorable Senyora Irene Rigau i Oliver, entre altres motius, per haver desobeït una resolució del Tribunal Constitucional que suspenia el proces participatiu del 9-N.

3. Que vull deixar constància que vaig prendre part en aquest procés participatiu del 9N a la ciutat de Girona, sense que cap institució i persona m'hi obligués.

4. Que, de la mateixa manera, vull fer constar que considero que l'actuació del govern espanyol, demanant la suspensió del procés participatiu del 9-N, va ser il·legítima, ja que coarta els meus drets fonamentals a la llibertat d'expressió i opinió, la qual cosa palesa una greu manca de garanties democràtiques a l'Estat espanyol, on la divisió de poders es demostra inexistent.

Per això,

Poso en el vostre coneixement aquests fets per si poguessin ser constitutius d'una infracció penal per haver desobeït la resolució suspensiva del procés participatiu del 9 de novembre dictada pel Tribunal Constitucional a instàncies del govern espanyol.

Barcelona,

27 de desembre de 2014


(El document te'l pots descarregar a www.assemblea.cat)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia