Opinió

De set en set

La revista del cor

La política i la premsa rosa, barrejades en el procés
de ruptura entre Pablo Iglesias i Tania Sánchez

Cal fer un cop d'ull a les revistes del cor de la política per entendre que la popularitat de certs personatges no passa desapercebuda. Pablo Iglesias va anunciar fa uns dies la ruptura amb l'exdiputada d'IU Tania Sánchez. Tot un esdeveniment social en el món de l'esquerra radical. La parella marcava un estil en la política. Joves, preparats i amb futur, com en el seu moment, sense intenció de comparar, marcaven la diferencia els descamisats de la quinta de la truita: Alfonso Guerra, Felipe González, Chaves, Romero, Yáñez, etc. Ara, com en aquell moment, s'haurà de veure la capacitat de convertir els desitjos en realitats. Els uneix haver entrat a les revistes del cor. Els socialistes posteriorment ho van incrementar en aquella anomenada beautiful people que encapçalava Miguel Boyer. Un grup hermètic progressista en què tots estaven ben situats a les altes esferes de l'administració de l'Estat.

Pablo Iglesias escrivia al Facebook el dia de la ruptura oficial: “Tant de bo la nostra vida privada només fóra nostra. Però, per a nosaltres, això ha deixat de ser possible.” Ara mateix hi ha comentaris a la revista del cor del Parlament Europeu sobre la seva nova parella. Marisa Matias, eurodiputada portuguesa del Bloco de Esquerda. Vídua d'un altre parlamentari d'esquerres, Miguel Portas, germà de l'actual viceprimer ministre, Paulo Portas. Tots dos, fills de l'arquitecte Nuno Portas, socialista portuguès i amic personal de Pasqual Maragall. Tota una digna “casta”.

La revista del cor de “les noves cares” de la política funcionarà l'últim dia de la legislatura catalana, quan el líder de la CUP, David Fernàndez, vagi al Parlament amb americana, camisa i corbata, tal com ha comunicat als seus amics. Llavors, li caldrà portar una samarreta interior que digui: “Jo també puc portar corbata.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia