Esports

El Mundial de Motocròs arriba aquest cap de setmana a Catalunya

Es disputarà aquest cap de setmana al municipi de Bellpuig (Urgell) amb l'italià Antonio Cairoli com a gran favorit de la competició

El Gran Premi de Catalunya, sisena prova del Mundial de Motocròs, es disputarà aquest cap de setmana al municipi de Bellpuig (Urgell) amb l'italià Antonio Cairoli com a gran favorit de la competició.

Cairoli (Yamaha) i el francès Gautier Paulin (Kawasaki), líders en les categories MX1 i MX2 respectivament, s'hauran d'enfrontar als pilots Jonathan Barragán (Suzuki) i Carlos Campano (Yamaha).

El madrileny Jonathan Barragán ocupa la tercera posició en la MX1 i ja ha sumat dues victòries aquesta temporada, a Bulgària i Bèlgica, mentre que l'andalús Carlos Campano farà valer el seu títol de líder provisional en el Campionat d'Espanya.

En la subcategoria MX2, hi haurà José Antonio Butrón, subcampió d'Espanya 2008 en MX2, Joan Cros i José Luis Martínez.

El GP de Catalunya, que aquest any incorpora la categoria femenina en la competició, començarà amb les sessions de classificació dissabte (16.00 hores), i diumenge es disputaran les dues mànegues de carrera en les classes MX2 i MX1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.