Barça

Festa a Canaletes

Centenars d'aficionats blaugranes celebren el primer títol de la temporada

Tant el metro com el bus urbà amplia el seu servei fins les dues de la matinada amb motiu del partit

La temporada comença amb èxit pel FC Barcelona, que aquest dimecres a la nit s'ha endut la seva desena Supercopa en un partit que ha disputat contra el Reial Madrid al Camp Nou (3-2).

Aquest fet ha propiciat que diversos seguidors del Barça, entre els quals s'hi han sumat alguns turistes, hagin sortit als carrers del centre de Barcelona per celebrar la victòria.

Una celebració que a la ciutat coincideix amb els actes i concerts de la Festa Major de Gràcia.

El Barça s'ha endut doncs el primer títol de la temporada i ha aixecat un trofeu, el de la Supercopa, que representa l'onzè títol -d'un total de 14- aconseguit per l'entrenador de l'equip, Pep Guardiola, d'ençà que va arribar a Can Barça.

Primer títol de temporada que el Barça es posa a la butxaca.

El FC Barcelona ha sumat un nou trofeu després de guanyar per tres gols -de Messi (2) i Iniesta- a dos el Reial Madrid en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya.

És el primer cop que el Barça pren directament aquest títol al Madrid en un partit on la novetat ha estat l'esperat nou fitxatge, Cesc Fàbregas, que ha debutat al minut 36 de la segona meitat.

Només acabar el partit diversos aficionats s'han aplegat al voltant de la font de Canaletes, a la Rambla de Barcelona, per celebrar la victòria.

Com en tot Barça-Madrid, no han faltat els crits a favor del l'equip blaugranes i insults contra els blancs i el seu entrenador, Jose Mourinho.

Barcelona s'ha omplert de soroll de clàxons i culers amb samarretes del Barça i fins i tot s'ha llançat algun petard.

Metro i bus fins les dues de la matinada

Amb motiu del partit, que s'ha celebrat al Camp Nou a partir de les onze de la nit, Transport Metrpopolitans de Barcelona (TMB) ha decidit allargar el servei de metro i bus urbà.

Així, excepcionalment, i per atendre les necessitats de mobilitat després del partit, el metro ampliarà dues hores el servei, i per tant, funcionarà fins a les deus de la matinada.

Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal i Collblanc, de la línia 5, i Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3.

Pel que fa als autobusos, a la sortida del partit s'han posat en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer.

Amb totl, les línies 9 i 10 de metro han finalitzat el servei a les deu del vespre, però els autobusos que cobreixen el recorregut (La Sagrera-Can Zam i La Sagrera-Gorg) també ampliaran l'horari i funcionaran fins a les dues de la matinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.