Barça

El Barça empata i perd el lideratge (0-0)

Messi falla un penal al temps de descompte

El Real Madrid, líder provisional de primera divisió

El FC Barcelona ha perdut el liderat de primera divisió aquest dissabte a la nit, després d'empa0tar a zero gols davant un Sevilla que. tot lluint samarretes amb el lema Orgullosos de Andalucía, ha sabut aturar els incessants atacs barcelonistes.

El Barça ha buscat el gol al llarg de tot el partit i especialment durant la segona part, però el control quasi absolut sobre el terreny de joc no s'ha traduït finalment en cap gol. Ja en temps de descompte Messi ha tingut la possibilitat de donar la victòria al Barça en xutar un final, però el porter Varas, que ha tingut una gran actuació durant tot l'encontre, l'ha aturat. Abans de xutar, Kanoute ha estat expulsat després d'agredir Fábregas.

L'empat sense gols relega l'equip de Guardiola ala segona posició de la classificació a l'espera del que faci el Llevant diumenge en el seu enfrontament contra el Vila-Real. El Real Madrid, que aquest dissabte ha golejat 0-4 el Màlaga, se situa com a líder provisional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.