Barça

El Barça s'estavella als pals

El Chelsea s'avança un pas per davant en l'eliminatòria de la semifinal de la Lliga de Campions

Drogba encerta l'única oportunitat dels anglesos i marca l'1-0 al 46 de la primera part

El Chelsea s'ha pres aquest dimecres la revenja del gol d'Iniesta a l'últim minut de la semifinal de la Lliga de Campions de 2009. Drogba ha aconseguit l'1-0 en temps de descompte de la primera part i la defensa compacta de l'equip londinenc ha mantingut el resultat fins al final del partit.

Els anglesos han sabut aprofitar l'única ocasió en què han rematat a porteria per trencar la ratxa d'imbatibilitat del Barça a la Champions.

Amb tot, el partit ha brillat per les oportunitats per als blaugrana. Dels seus 24 xuts a porta, 2 dels quals s'han estavellat als pals.

El primer en amenaçar la porteria local ha estat Alexis al minut 8. Al 26 Cech ha parat una rematada de cap de Messi i al 42 la defensa anglesa ha rebutjat una xut de Cesc.

Ja en els dos minuts de temps afegit de la primera part, Drogba ha concretat l'únic gol del partit i ha trencat la ratxa d'imbatibilitat dels catalans a la Lliga de Campions, on portaven 16 partits sense perdre.

La segona part ha continuat en la mateixa tònica. Ja en temps de descompte, al minut 93, Pedro ha estat a punt de reviure la gesta d'Iniesta, però la pilota ha anat al pal.

El resultat d'avui obliga als blaugrana a buscar la remuntada en el partit de tornada del proper dimarts. “És un gran repte i l'acceptem”, ha avançat Guardiola.