Barça

Sandro Rosell: “Qui qüestioni la meva catalanitat no em coneix”

El president del Barça parla sobre qüestions d'actualitat en una àmplia entrevista al suplement dominical Presència d'El Punt Avui

“El dèficit fiscal que pateix Catalunya és inqüestionable”, assegura

Preguntat pel concert econòmic, afirma que el Barça sempre estarà al costat del govern i amb “allò que és bo per a Catalunya”

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, parla de qüestions de l'actualitat política en una àmplia entrevista feta pel director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, al suplement Presència que acompanya el diari d'aquest diumenge.

Rosell assegura que el dèficit fiscal que pateix Catalunya és “inqüestionable” i es mostra a favor de les “seleccions esportives catalanes”. A més, defensa “el model d'immersió lingüística que ha funcionat en els últims trenta anys”.

Preguntat per la reivindicació del concert econòmic per part del govern d'Artur Mas, Rosell assegura que el Barça “sempre estarà al costat de les nostres institucions i amb allò que és bo per a Catalunya”.

Sobre les crítiques que se li han fet des d'alguns sectors qüestionant la seva catalanitat, Rosell assegura que “qui discuteix la meva catalanitat no em coneix ni a mi ni a la meva família”. “La catalanitat del club és indiscutible i irrenunciable”, però remarca que la junta representa “tots els socis, sigui quina sigui la seva opció política”. Per aquest motiu, defensa que el Barça “no pot ser utilitzat ni de manera partidista ni políticament pels partits”.

El patrocini de Qatar Foundation, la sobredimensió del futbol, els horaris dels partits, la supercopa de Catalunya, Tito Vilanova i els contractes dels jugadors són algunes de les moltes altres qüestions que es recullen al llarg de la conversa amb el director del diari, Xevi Xirgo.

L'entrevista sencera la podeu llegir al suplement Presència comprant El Punt Avui d'aquest diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.