Barça

Victòria mínima

El Barça guanya al València per 1 a 0, amb gol d'Adriano

Els de Vilanova segueixen al capdavant de la Lliga amb 9 punts, cinc més que el Reial Madrid

El FC Barcelona ha guanyat aquest diumenge a la nit el partit de Lliga que s'ha disputat al Camp Nou contra el València per 1 a 0, amb gol d'Adriano (23'). Amb aquest resultat, l'equip blaugrana segueix al capdavant del campionat amb 9 punts, després de guanyar els tres partits de lliga que s'han disputat fins ara.

L'entrenador del Barça, Francesc Tito Vilanova, ha presentat una alineació amb les novetats de Cesc i d'Alex Song, que avui ha debutat a la Lliga. Així doncs, el Barça ha jugat amb Valdés a la porteria; Alvés, Piqué, Mascherano i Adriano, a la defensa; Xavi, Song i Cesc, al mig del camp; Alexis, Messi i Pedro, a la davantera.

L'entrenador del València, Mauricio Pellegrino, ha presentat un esquema tàctic amb dues línies defensives molt juntes, que han dificultat enormement el joc d'atac blaugrana, i només amb Soldado a la punta d'atac.

Tot i la teranyina valencianista, el Barça ha encarrilat ràpidament el partit. Al minut 23, Adriano ha marcat un golàs, després d'etzibar un xut amb rosca des de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire.

Amb avantatge al marcador, els jugadors blaugrana han controlat el partit i han seguit buscant amb insistència el segon gol. El plantejament defensiu del València, però, feia molt difícil arribar amb claredat a la porteria defensa per Diego Alves.

Tot i això, el Barça ha disposat d'algunes ocasions per eixamplar el marcador, però unes vegades el porter valencianista i d'altres el desencert dels jugadors de Vilanova han evitat que arribes el gol de la tranquil·litat. Cesc, que tornava a la titularitat en un partit oficial, no ha estat gens encertat en els últims metres i ha fallat dues oportunitats clares de gol.

El València, per la seva banda, ha intentat fins a l'últim minut igualar el marcador, utilitzant la seva millor arma: el contraatac. Cada vegada que algun jugador blaugrana perdia una pilota, els valencianistes ho aprofitaven per iniciar ràpidament l'atac contra la portaria defensada per Valdés.

Així doncs, el Barça no ha fet un bon partit però amb aquesta victòria segueix mantenint els cinc punts d'avantatge respecte el màxim rival el Reial Madrid, que avui ha guanyat per 3 a 0 al Granada, amb dos gols de Cristiano Ronaldo i un d'Higuaín.

Abans de començar el partit, Andrés Iniesta ha ofert el premi a millor jugador d'Europa de la passada temporada a l'afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.