Barça

Clamor independentista i gran presència d'estelades al Barça- Madrid

Impressionant mosaic de la bandera catalana a l'inici del partit mentre els aficionats canten l'himne del Barça

La televisió no pot evitar mostrar al món les banderes, tot i no fer primers plans dels assistents al camp

Al minut 17:14, crits d'independència i estelades ben altes al camp

Els aficionats del Barça han respost a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana i han omplert el Camp Nou d'estelades. Tot i que, com ja va passar en el Barça-Madrid de la Supercopa l'agost passat, a la televisió no s'han fet primer plans dels aficionats ni de les banderes, però les estelades s'han fet clarament visibles.

En el minut 17:14, tant de la primera com de la segona part, la convocatòria per cridar independència al Camp Nou s'ha fet realitat. I a la televisió ha estat impossible amagar el so ni tampoc les estelades, tot i que es veien en un segon pla. En aquest moment, el comentarista de C+ ha dit “el Camp Nou crida independència de forma unànime”. I ha rematat el comentari afirmant: “crits d'independència provocats per grups nacionalistes”. A la segona part, també en el minut 17, els comentaris han tornat a parlar dels crits d'independència dels aficionats.

De fet, fins i tot en els plans oberts des de dalt de tot del camp, per oferir un pla general del Camp Nou, s'han pogut veure les estelades, que alguns aficionats feien onejar ben alt, cosa que ha permès que es poguessin veure per la televisió. Fins i tot, s'ha pogut veure una pancarta amb el missatge “Proclamem la independència Ja!”.

Tot i la realització de la transmissió del partit, el clam per la independència de Catalunya ha tingut ressò, en un partit que té una audiència potencial de 400 milions de persones.

A l'inici del partit, quan els jugadors han saltat al camp, els aficionats han construït un impressionant mosaic d'una bandera catalana mentre els seguidors del Barça cantaven l'himne del club.

• 21:39 Final del partit! Empat a dos al Cam Nou. El Barça segueix a 8 punts per sobre del Madrid
  • 21:37 Ui!!!! Pedro! Xuta però va a fora!
  • 21:36 Tres minuts d'afegit! Xavi xuta i és còrner
  • 21:36 Minut 44. Última oportunitat per al Barça!
  • 21:35 Groga per Arbeloa per una falta sobre Messi
  • 21:24 Xut al pal de Montoya
  • 21:23 Groga per Pepe, que ha fet una falta clara sobre Alexis
  • 21:22 Valdés treu un xut a porta del Madrid
  • 21:21 Nova oportunitat del Barça fallada. El xut de la falta, a fora.
  • 21:21 Torna a atacar el Barça i finalment l'àrbitre pita falta d'Arbeloa sobre Messi
  • 21:15 Xut d'Iniesta a porteria, desviat per Marcelo. Córner
  • 21:13 També hi ha hagut canvi al Barça fa una estona. Alexis ha entrat per Cesc
  • 21:13 Iniesta es queixa que Khedira li ha fet falta a l'inici de la jugada que ha acabat amb gol de C.Ronaldo
  • 21:12 Barça 2 - Madrid 2
  • 21:10 Gol Cristiano Ronaldo
  • 21:08 Crits d'independència de nou al minut 17:14 de la segona part!
  • 21:07 Canvi al Madrid. Surt Benzema i entra Higuain
  • 21:07 Impressionant gol de Messi de falta. Barça 2 - Madrid 1
  • 21:01 Gooool de Messi
  • 20:53 Cristiano Ronaldo tira una falta, però el xut xoca amb la barrera del Barça
  • 20:51 Impressionant inici de la segona part. Amb atac del Madrid i, immediatament, del Barça. Ocasions fallides
  • 20:50 Comença la segona part!
  • 20:37 Assistència al Camp Nou: 96.589 aficionats.
  • 20:09 Les estelades i els crits d'independència al Camp Nou, ben visibles a la televisió. A tot el món
  • 20:08 A la televisió fan el comentari: "El Camp Nou crida independència de forma unànime"
  • 20:08 Crits d'Independència al Camp Nou!!!!
  • 19:19 L'onze titular del Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Cristiano, Di María i Benzema
  • 19:18 L'onze titular del Barça: Valdés, Alves, Adriano, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro i Cesc.
  • 19:17 Partit de la 7a jornada de Lliga. Barça-Madrid al Camp Nou