Barça

Tito Vilanova recau en la malaltia

L'entrenador del Barça serà operat aquest dijous, després que li hagin detectat una extensió del càncer a la glàndula paròtide

El club ha suspès el dinar de Nadal amb la premsa, la compareixença del president Sandro Rosell i les entrevistes individuals als jugadors

L'entrenador del FC Barcelona Tito Vilanova ha recaigut en la malaltia i aquest dijous 20 de desembre haurà de tornar a passar pel quiròfan. El club ha emès aquest vespre un comunicat mèdic en què confirma que a l'actual tècnic del Barça se li ha detectat una “extensió” del càncer que va patir a la glàndula paròtide i del qual va ser operat el novembre del 2011, quan era el segon entrenador de Pep Guardiola.

L'alerta s'ha disparat aquest dimecres quan el FC Barcelona ha anunciat que suspenia el dinar de Nadal amb la premsa, la compareixença del president del club, Sandro Rosell, davant dels mitjans, que s'havia de produir al migdia al Camp Nou, i les entrevistes individuals als jugadors previstes.

Segons informa TV3, aquest mateix dimarts Tito Vilanova es va sotmetre a unes proves que van detectar un gangli d'uns dos centímetres a la glàndula paròtide. El comunicat mèdic informa que el tècnic blaugrana estarà ingressat entre tres i quatre dies i que després començarà el tractament de quimioteràpia i radioteràpia que durarà unes sis setmanes. Durant aquest temps i depenent de l'evolució de Vilanova, els metges consideren que l'entrenador del Barça podrà desenvolupar la seva feina amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.