Barça

Mas saluda el president del Còrdova perquè pugui parlar del president de la Generalitat “amb coneixement de causa”

Carlos González va protagonitzar un anunci per animar l'afició referint-se al dirigent català, en què li preguntava si s'havia pensat bé “això de la independència”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha saludat aquest dijous al vespre, en el marc del partit de la Copa del Rei que disputen el Futbol Club Barcelona i el Còrdova C.F., el president de l'entitat esportiva andalusa, Carlos González. “El saludo perquè abans de parlar malament d'algú a qui no coneix, pugui parlar bé o malament amb coneixement de causa”, ha expressat Mas al president del club de futbol cordovès. Carlos González va protagonitzar un vídeoque tenia per objectiu convidar la seva afició a animar l'equip en la competició de copa, en què es dirigia al president de la Generalitat i li preguntava: “s'ha pensat bé això de la independència?”.

El president de la Generalitat s'ha dirigit a González davant del regidor d'esports cordovès, Miguel Reina, que com el seu fill Pepe va jugar diverses temporades de blaugrana.

La salutació anava més enllà de la cordialitat i el que marca el protocol, ja que Carlos González ha protagonitzat un anunci televisiu, en el marc de la campanya La copa mola, en què es dirigia al president de la Generalitat. Imitant la salutació d'un dirigent polític, amb una foto d'Artur Mas i un caganer que representava el president català al costat, demanava a l'afició andalusa que animés el seu equip.

“Sé que les coses no han anat molt bé a casa seva últimament”, detalla González en el vídeo referint-se al resultat de les eleccions al Parlament que van fer perdre dotze diputats a CiU. Seguidament, li pregunta a Mas: “s'ha pensat bé això de la independència?”. A continuació, i en un to irònic, assegura que li ha de dir una cosa “important”, i és que “la copa mola, i Catalunya també”. Una veu en off, després, afirma que “tant és que siguis independentista o no, la copa mola”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.