Barça

Xavi Hernández sí vol

El migcampista del FC Barcelona es casa a Blanes amb Núria Cunillera

La lluna de mel podria tenir lloc a les illes Seychelles

Gerard Piqué, Carles Puyol i el porter madridista Iker Casillas no han pogut assistir a la cerimònia

Fàbregas, Messi, Mascherano, Pedro, Alba i Iniesta han arribat tots junts en un autocar

El migcampista del FC Barcelona Xavi Hernández i la seva parella, Núria Cunillera, s'han casat aquesta tarda, en una cerimònia que ha tingut lloc al Jardí Botànic Marimurtra del municipi gironí de Blanes davant uns 180 convidats i que ha reunit a una bona part de la plantilla blaugrana. La cerimònia ha començat sobre les 19:30 hores i, posteriorment, els nuvis i els convidats s'han desplaçat al veí edifici de El convent, una construcció del segle XVI on ha tingut lloc el convit.

El casament del migcampista del Barça ha congregat un centenar de curiosos que, sota una intensa calor, han aclamat el nuvi a la seva entrada al Jardí Botànic, un lloc que ofereix unes magnífiques vistes de la Costa Brava.

Acompanyat dels seus pares, Xavi ha arribat poc abans de les 18 hores al recinte on s'ha celebrat el casament en un Mercedes negre. El segon a arribar ha estat Víctor Valdés amb la seva dona, Yolanda Carmona, que lluïa embaràs del qui serà el tercer fill de la parella. El migcampista del Barça Sergio Busquets, els exblaugranes Santi Ezquerro, Oleguer Presas, Gabri García i Albert Jorquera, així com l'exjugador de l'Athletic de Bilbao Joseba Etxeberría, han acudit a l'enllaç, al qual també han assistit el doctor del FC Barcelona, Ricard Pruna.

Els últims a entrar, acompanyats de les seves parelles, han estat Cesc Fàbregas, Leo Messi, Javier Mascherano, Pedro Rodríguez, Jordi Alba i Andrés Iniesta, que han arribat tots junts en un autocar i han despertat el furor dels fans que esperaven a la porta.

De la seva banda, la núvia ha estat l'última a arribar, sobre les 19:20 hores, en un Bentley antic que s'ha endinsat al recinte del Jardí Botànic, per la qual cosa amb prou feines s'ha pogut veure el vestit que lluïa.

No han pogut acudir a l'enllaç Gerard Piqué i la seva parella Shakira o Carles Puyol i la seva, Vanessa Lorenzo, per trobar-se de viatge fora d'Espanya. Tampoc ha assistit el porter madridista Iker Casillas, gran amic de Xavi Hernández, i la seva parella Sara Carbonero, que es troben de vacances, així com cap tècnic amb els quals ha treballat el jugador ni presidents esportius.

La lluna de mel podria tenir lloc a les illes Seychelles, on Xavi i Núria podrien trobar-se amb amics que es troben per l'arxipèlag aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.