Barça

Tito Vilanova recau de la malaltia i deixa de ser l'entrenador del Barça

El tècnic pateix un càncer a la glàndula paròtide des de fa una any i mig

Haurà de fer un tractament que li serà impossible combinar-ho amb la banqueta blaugrana

Sandro Rossell confirma la notícia i anuncia que la setmana que ve es comunicarà el nom del substitut

El club suspèn el partit que havia de jugar demà a Polònia

Francesc Tito Vilanova deixa el Barça. Aquest divendres a la tarda ha presentat la dimissió com a entrenador del FC Barcelona després d'una nova recaiguda de la malaltia que pateix, un càncer a la glàndula paròtide, des de fa un any i mig. El president del Barça, Sandro Rosell, ha confirmat en roda de premsa la mala notícia i, en una breu intervenció, ha explicat que després d'“avaluar les proves rutinàries de seguiment realitzades aquesta setmana”, Tito Vilanova haurà “de fer un tractament per seguir controlant la seva malaltia i li serà impossible combinar-ho amb la direcció del primer equip”. També ha anunciat que a principis de la setmana que ve es comunicarà el nom del nou entrenador.

Rosell, acompanyat del director esportiu del Club, Andoni Zubitarreta, ha començat la roda de premsa dient que és “la noticia que mai de la vida hagués pensat que hauria de donar”. Posteriorment, ha assegurat que la malaltia de Tito Vilanova suposa “un cop molt dur pel Barça”, però ha afegit que el club “sempre s'ha sobreposat als cops que ha tingut, i això no serà una excepció”.

El president blaugrana també ha anunciat que després de reunir-se amb els jugadors del primer equip, que han estat presents a sala durant la roda de premsa, s'ha pres la decisió de suspendre el partit que demà havien de jugar a Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.