Barça

El FC Barcelona podrà fitxar aquest estiu

La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha decidit suspendre cautelarment la sanció imposada al Barça fa unes setmanes

La federació internacional argumenta que no hi hauria temps suficient de tenir un veredicte abans de l'1 de juliol

La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha atorgat “efecte suspensiu” a la sanció que impedeix al FC Barcelona fitxar durant els dos pròxims períodes per incomplir la normativa de fitxatges relativa a la protecció de menors, després del recurs presentat pel club blaugrana. D'aquesta manera, el Barça podrà fitxar jugadors aquest estiu. 

La FIFA ha informat aquest dimecres d'aquesta mesura, presa pel president de la citada comissió, Larry Mussenden, davant “la complexitat de la matèria, la data d'inici del pròxim període d'inscripció -1 de juliol de 2014- i el fet que la Comissió d'Apel·lació no sembla estar en posició d'adoptar una decisió sobre el fons de la qüestió en temps de garantir que un eventual recurs del club davant el Tribunal d'Arbitratge Deportivo (TAS) contra la resolució d'aquesta Comissió pogués ser decidit abans de l'inici del pròxim període d'inscripció”. 

La Comissió disciplinària de la FIFA va anunciar el passat dia 2 una sanció a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i al Barcelona amb 500.000 (uns 410.000 euros) i 450.000 francs suïssos (uns 370.000), respectivament, per infraccions relacionades amb el traspàs i la inscripció de jugadors menors de 18 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia