Barça

El Barça cau a París

L'equip blaugrana fa un mal partit i perd contra PSG per 3 a 2 en el segon partit de la Lliga de Campions

Aquesta és la primera derrota de la temporada

El FC Barcelona ha perdut aquest dimarts a la nit el partit de la Lliga de Campions que s'ha disputat a l'estadi del Parc dels Prínceps contra el PSG per 3 a 2, amb gols de David Luiz, (9'), Messi (10'), Verratti (26'), Matuidi (54') i Neymar (56'). Aquesta és la primera derrota de la temporada del Barça, que cedeix d'aquesta manera el liderat del grup G al conjunt francès.

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez ha presentat una alineació sense gaires sorpreses. L'única, la presència de Ter Stegen a la porteria en comptes de Bravo. D'aquesta manera, el tècnic asturià aposta clarament per alternar els dos porters en funció del tornegi que disputin. Així doncs, ha jugat amb Ter Stegen a la porteria; Alves, Mascherano, Matheiu i Alba, a la defensa; Rakitic, Busquets i Iniesta, al mig del camp; i Pedro, Messi i Neymar, a la davantera.

El Barça ha fet un mal partit, especialment a nivell defensiu, i s'ha vist superat per la tàctica dissenyada per Laurent Blanc. El PSG pressionava la sortida de pilota blaugrana i els de Luis Enrique no podien trenar més de tres passades seguides, cosa que afavoria els ràpids i perillosos contraatacs francesos. Si fins ara la porteria blaugrana era un fortí que cap equip havia estat capaç de batre en tots els partits que portem de temporada, avui n'ha encaixat tres. Els dos primers, a la primera part i en jugades a pilota parada, el segon dels quals per una errada de Ter Stegen que s'ha quedat a mitja sortida. I el tercer, a la represa i en un ràpid contraatac.

Però el Barça no s'ha donat mai per vençut. Els gols de Messi i Neymar han ajudat a mantenir les esperances d'igualar el marcador i d'aquesta manera treure un bon resultat de la visita a París. Tot i disposar de bones oportunitats, no ho ha aconseguit, sobretot, per la bona feina defensiva francesa i la falta de punteria en els metres finals.

L'altre partit del Grup G, l'Apoel de Nicòsia ha empatat a 1 a domicili contra l'Ajax d'Amsterdam. Amb aquests resultats, el PSG encapçala la classificació amb 4 punts, seguit del Barça, amb 3, l'Ajax, amb 2 i l'Apoel, amb 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia