Barça

El Barça, a semifinals de la copa amb un duel intens

L'equip blaugrana s'imposa a l'At de Madrid per 2 a 3, amb gols Fernando Torres, Raül García, Busquets i dos de Neymar

Els de Luis Enrique donen la volta al marcador en dues ocasions

A semifinals en un duel intens. I és que el FC Barcelona ha hagut d'aixecar en dues ocasions un gol en contra de l'At de Madrid per acabar imposant-se en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, que s'ha disputat a aquest dimecres a la nit a l'Estadi Vicente Calderón, per 2 a 3, amb gols de Fernando Torres (1'), Raül García (29'), Busquets (38')i dos de Neymar (9' i 41'). El Barça ja va guanyar l'anda al Camp Nou per 1 a 0.

L'entrador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha presentat l'onze de gala. Així doncs, ha jugat Ter Stegen, a la porteria; Alves, Piqué, Mascherano i Jordi Alba, a la defensa; Rakitic, Busquets i Iniesta, al mig del camp; i Messi, Suárez i Neymar, a la davantera.

El partit ha començat amb un gerro d'aigua freda per l'equip blaugrana. Quan només s'havien disputat 38 segons, Torres ha aprofitat una badada de Mascherano per igualar l'eliminatòria. Però el Barça no ha trigat a refer-se i, en una combinació entre Messi i Suárez, l'ha enviat al fons de la xarxa Neymar.

En un penal per una suposada falta –clarament fora de l'àrea – de Mascherano a Juanfran, Raül Garcia ha tornat avançar l'equip matalasser. Però un altre cop, els de Luis Enrique s'han refet i onze minuts més tard el central matalasser Miranda s'ha marcat en pròpia mentre intentava rebutjar un fort cop de cap de Busquets a la sortida d'un corner.

Quan tot semblava que la primera part acabaria amb taules, Neymar ha sentenciat el partit i l'eliminatòria després de culminar un ràpid contraatac, precedida d'unes mans claríssimes de Jordi Alba a la seva àrea.

A la represa, l'At de Madrid ha jugat amb deu jugadors per l'expulsió de Gabi en el túnel de vestidors. Aquest fet, més que el conjunt matalasser havia de marcar tres gols per classificar-se, ha fet que Diego Siemeone donés l'eliminatòria pràcticament per perduda, renunciant a l'atac i tancant-se en defensa per mirar d'evitar que el marcador fos d'escàndol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia