Barça

Campions!!!

Messi fa el gol dels blaugrana al Vicente Calderón que permet al Barça proclamar-se triomfador de la Lliga 2014-2015

És la vint-i-tresena Lliga que aconsegueix el primer equip

Campions de Lliga! El Barça ha aconseguit aquest diumenge proclamar-se campió de la Lliga 2014-2015, la vint-i-tresena Lliga que aconsegueix el primer equip de futbol al llarg de la seva trajectòria.

El minut 64 del partit al Vicente Calderón contra l'Atlético de Madrid. Gol de Leo Messi i bogeria als seguidors del Barça. Amb aquest resultat, el Barça, que no ha aconseguit marcar cap altre gol, ha sentenciat la Lliga a la jornada 37, aconseguint el títol de la temporada 20214-2015.

El Barça ha acabat la primera part amb un empat a 0 al Vicente Calderón contra l'Atlético de Madrid. Però, finalment, el gol del Barça ha arribat al minut 12 de la segona part. Un gol que ha permès respirar a fons fins al final del partit, en què els jugadors del Barça i l'equip tècnic, capitanejat per Luis Enrique, han celebrat el títol amb una gran eufòria.

Tot i que els de Luis Enrique han assegurat que no volien estar pendents del Real Madrid, ha estat difícil no tenir l'orella pendent del què passava al Power8. Així, al descans, el Real Madrid ha mantingut el mateix resultat que el Barça, un empat a 0 contra l'Espanyol. Però els blancs s'han avançat al marcador al minut 58 del partit gràcies a Cristiano Ronaldo, Stuani ha aconseguit empatar el resultat, amb un gol al minut 72, donant esperances als blanc-i-blaus. Una esperança que ha durat poc perquè Marcelo ha fet el segon gol del Madrid al minut 78 (Espanyol1 - Real Madrid 1). Quatre minuts (82) després, els blancs han sentenciat l'Espanyol, amb un tercer gol, de Cristiano Ronaldo, que encara ha fet el seu tercer i el quart del Madrid al minut 90.

Luis Enrique ha encarat el partit contra l'Atlético amb un onze titular format per Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Pedro, Iniesta, Mascherano, Alba, Alves, Neymar i Messi.

Luis Enrique ha fet esgotats els tres canvis ja a la segona part. Mathieu ha entrat per Jordi Alba, Xavi per Iniesta, Rafinha per Takitic i

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia