Espanyol

L'Espanyol es classifica amb un ‘hat-trick' d'Álvaro Vázquez

Els blanc-i-blaus remunten l'eliminatòria de vuitens de final de Copa contra el Còrdova amb un 4-2

Dídac Vilà marca el 3-0, mentre que Pepe Díaz i Alberto Aguilar fan els dos gols dels andalusos

L'Espanyol s'ha classificat aquest dimecres per als quarts de final de la Copa del Rei de futbol després de guanyar el Còrdova per 4-2 en un partit molt disputat. El protagonista de la nit ha estat Álvaro Vázquez, que ha fet el seu primer hat-trick amb els blanc-i-blaus.

Els locals han acabat la primera part amb l'eliminatòria a la butxaca, amb un 3-1 amb el qual remuntaven la derrota per 2-1 a l'Arcángel. Álvaro ha avançat l'Espanyol amb dos gols als minuts 9 i 20. Dídac Vilà ha rematat la feina amb el 3-0 quan passaven cinc minuts de l'inici del partit.

Pocs abans del descans, Alberto Aguilar ha marcat el primer gol dels andalusos, que es quedaven a un gol de la salvació.

Però després d'un primer temps blanc-i-blau un gol de Pepe Díaz al minut 49 ha capgirat la situació: ara eren els de Pochettino els que havien de marcar per superar l'eliminatòria.

Malgrat els canvis de Pochettino, que ha fet enviar Thivy i Javi López per Moreno i Weiss, el suspens s'ha mantingut durant gairebé tota la segona part. Quan els pericos ja donaven per perduda la Copa, Álvaro ha culminat un hat-trick al minut 88 que ha embogit Cornellà-El Prat i ha despertat el Còrdova del seu somni.