1a divisió

El València C.F acorda amb Bankia acabar el nou Mestalla en dos anys

L'entitat financera també es farà càrrec de l'actual camp de futbol

No s'ha informat de la data en què es reprendran les obres de les instal·lacions de l'avinguda de les Corts

El València ha arribat a un acord amb Bankia que permetrà reprendre les obres del nou estadi i tenir-les finalitzades en un termini de dos anys, segons ha informat avui el club valencianista.

En un comunicat oficial, el València, que no ha informat de la data en la qual es reprendran les obres, assegura que amb aquest acord amb l'entitat bancària, el club s'assegura també un “finançament a mitjan termini en condicions de mercat i ajustada als seus actuals nivells d'ingressos”.

El president del València, Manuel Llorente, ha assegurat que ha estat la solvència del club, a través dels seus actius patrimonials, i “el compromís de Bankia amb València”, les dues premisses que han permès arribar a un acord, en el qual també es contempla que l'entitat financera es farà càrrec de l'antic Mestalla.

Llorente ha qualificat de “fita històrica” l'acord i ha assegurat que es tracta de “un dia que queda per a la història i que fa molt feliços a milers de valencianistes que molt prompteveuran jugar al seu equip en un dels millors estadis d'Europa”.

En opinió de Manuel Llorente, el nou estadi del València permetrà al club donar “un salt de qualitat en tots els àmbits”.

El president valencianista ha volgut agrair a Bankia el seu compromís amb el València. “Vull agrair d'una forma molt especial a Bankia tots els esforços i el treball realitzat per a col·laborar en el futur del club”, ha comentat Llorente.

A més, el màxim dirigent del València ha destacat igualment que l'acord s'ha tancat després d'un treball conjunt de “molts mesos i que, finalment, s'ha assolit gràcies a la voluntat, l'esforç i la col·laboració de les dues entitats”.

El 25 de febrer de 2009 el València va informar de la paralització de les obres del seu nou estadi per falta de liquiditat després d'haver-les iniciat a l'agost de 2007, si bé en els mesos previs a la seua paralització s'havia treballat cada vegada a un ritme menor, fins que va deixar d'haver activitat en l'hivern de fa dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.