1a divisió

La màgia de Santi Cazorla oxigena la lliga

Primera divisió. Un gran llançament de falta del migcampista asturià va rescatar un punt de la visita del Màlaga al Santiago Bernabéu

REAL MADRID1


MÀLAGA1


La qualitat de Santi Cazorla va gelar la sang del Bernabéu i va validar la proposta d'un Màlaga sense complexos que va dominar durant moltes fases del partit el Real Madrid, però que alhora va patir per la millor virtut dels blancs: la contundència. Una bona centrada de Cristiano Ronaldo des de l'esquerra va permetre a Karim Benzema, ajudat per la mala sortida de Willi Caballero, avançar els blancs quan el partit s'acostava al descans.

La diana de l'atacant francès, que ahir va deixar a la banqueta Higuaín, castigava en excés els mèrits del conjunt andalús, que tot i això mai no va perdre l'oportunitat d'anar endavant, il·luminat per la qualitat d'un Santi Cazorla sempre coherent amb la pilota als peus i pel vertigen que imprimeix Joaquín en les seves accions.

El Màlaga mai no va desistir i va trobar el seu premi en una acció a pilota aturada ja en el temps afegit. Santi Cazorla, que en la primera meitat ja ho havia intentat de falta, va enviar un llançament teledirigit al pal de Casillas que va entrar ben angulat a l'escaire, va emmudir el feu blanc i va oxigenar la lliga.

REAL MADRID: Casillas, Lass, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Kaká (Callejón, 67'), Özil (Granero, 85'), Cristiano Ronaldo i Benzema (Higuaín, 86'). MÀLAGA: Caballero, Sergio Sánchez, Weligton, Mathijsen, Monreal, Camacho, Demichelis, Cazorla, Isco (Eliseu, 58'), Joaquín (Seba Fernández, 72') i Rondón (Van Nistelrooy, 58') GOLS: 1-0 (35') Benzema. 1-1 (90') Cazorla. ÀRBITRE: Ayza Gámez. Grogues a Sergio Sánchez, Pepe i Khedira.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.