1a divisió

Cristiano dóna els tres punts al Granada

1a divisió. Un gol en pròpia porteria del portuguès va confirmar un altre ridícul del Madrid en la lliga. Diego López va tornar a ser titular

GRANADA1

MADRID0

Un gol en pròpia porteria de Cristiano Ronaldo –el primer de la seva carrera– va decidir el partit d'ahir contra el Granada, en què Lucas Alcaraz debutava a la banqueta granadina, que es va convertir en una altra decepció per al Madrid de Mourinho. Al cap d'un quart d'hora, Íñigo López va crear la primera ocasió del partit quan va enviar alta una rematada de cap a la sortida d'un córner, mentre que just després Xabi Alonso va estar a punt de crear un problema a Diego López –que va tornar a guanyar el lloc a Adán– amb una mala passada enrere. I en un córner en el minut 22 va arribar el gol del Granada, més aviat de Cristiano Ronaldo, que va marcar un autèntic golàs en pròpia porteria en pentinar enrere la pilota amb el cap.

En la segona meitat, Mourinho va fer entrar Benzema, Callejón i Marcelo, però, tot i gaudir d'alguna ocasió –la més clara de Benzema–, no va ser capaç de reaccionar. Un altre desastre del Madrid.

GRANADA: Toño, Guilherme Siqueira, Nyom, Mainz, Íñigo López, Nolito (Iriney (91'), Mikel Rico, Recio, Torje, Ighalo i Aranda (Buonanotte, 75'). MADRID: Diego López, Sergio Ramos, Arbeloa, Coentrão (Marcelo, 55'), Varane, Xabi Alonso, Modric, Khedira (Benzema, 46'), Di María, Cristiano Ronaldo i Higuaín (Callejón, 46'). GOLS: 1-0 (22') Cristiano Ronaldo (p.p). ÀRBITRE: Mateu Lahoz. T.G.: A Íñigo López, Ighalo, Xabi Alonso, Modric i Marcelo.