Futbol internacional

El Barça jugarà la final de Berlín contra el Juventus

L'equip de Torí supera les semifinals de la Lliga de Campions de futbol després d'empatar 1-1 al Santiago Bernabéu

Cristiano Ronaldo avança el Madrid a la primera part (23') però un gol de Morata a la segona (57') decideix l'eliminatòria

El FC Barcelona ja sap quin serà el seu rival a la final de la Lliga de Campions de futbol del proper dissabte 6 de juny a Berlín: el Juventus de Torí. L'equip italià ha superat l'eliminatòria de semifinals contra el Real Madrid després d'empatar aquest dimecres a la nit en el partit de tornada al Santiago Bernabéu per 1-1.

L'equip blanc s'ha avançat en la primera part amb un gol de penal transformat pel davanter Cristiano Ronaldo (1-0, min. 23), que li donava la classificació pel valor doble dels gols en camp contrari.

Però els de Massimiliano Allegri, han aconseguit defensar l'avantatge 2-1 aconseguit en el partit d'anada, amb un gol d'Álvaro Morata als 57 minuts (1-1).