2a DIVISIÓ B

El president del Gavà es defensa de les acusacions dels jugadors

Manuel Maniega no és dels presidents que s'amaga. Ahir no va poder evitar el mal de panxa en llegir als diaris que tots parlaven d'ell, però va entomar el cop i va donar totes les explicacions que calia. El primer que va fer és respectar el dret dels jugadors per manifestar-se d'aquella manera, «ja que ho fan pel bé del club, i en això anem plegats». Després defensar-se de les acusacions de «deixadesa» i manca d'interès en el club, i va assegurar que ell cada dia treballa per arreglar la situació: «No puc anar explicant cada dia si em reuneixo amb aquest o amb aquell.» Maniega, a més, va recordar que si els patrocinadors no paguen quan han promès fer-ho, ell no hi pot fer res, encara que assegura que tard o d'hora podrà pagar el que deu.

Canvi de filosofia.

Els problemes per pagar a temps de l'any passat i d'aquest han posat en evidència, segons el president, que el Gavà té ingressos de club amateur però que està jugant en categoria professional. «El Gavà haurà de canviar de filosofia, i ho explicaré als socis en l'assemblea del proper juliol.»

Manuel Maniega

PRESIDENT DEL GAVÀ

«Els jugadors tenen dret a plantejar la situació com la perceben; nosaltres mai hem amagat el deute»

«Ells també han de comprendre que això no depèn de mi, jo depenc dels patrocinadors que em diuen que pagaran la setmana següent, i si no ho fan qui queda malament sóc jo, i ho assumeixo»

«No hi ha deixadesa ni falta d'interès com diuen, hi estic treballant cada dia»

«Econòmicament som un club amateur i no podem donar l'esquena a la realitat»

El Gavà va néixer 6 anys més tard

A.S.

Sempre s'havia cregut que la data de la fundació del Gavà va ser el 1922, però l'historiador local Josep Campmany ha descobert que no és cert. El 1922 va néixer un club anomenat Atlètic Gavà que va desaparèixer aviat, i no va ser fins al 1928 que es va fundar el Futbol Club Gavà, que ha sobreviscut fins a l'actualitat –amb l'excepció de la Guerra Civil–. Aquesta i altres interessants informacions s'expliquen en un llibre que recull els 80 anys d'història del club, i que es va presentar ahir.

I avui, partit difícil de debò a Vila-real

A.S.

Sense l'ensopegada inesperada de la setmana passada a la Bòbila amb el cuer, el partit d'aquesta tarda al camp del colíder hauria de ser d'aquells que comptes amb la derrota, però ara no. Malgrat el rosari de baixes, aquesta setmana ampliat amb la de Tarradellas amb un cop a les costelles –i ja són sis a la infermeria–, els de Toni Llebaria necessiten fer el que només ha aconseguit l'Alcoià, que és puntuar a la ciutat esportiva de Vila-real, si no volen apropar-se encara més a les flames del descens. Després de la roda de premsa de dijous, la normalitat ha tornat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.