Futbol català

L'èxit del passat per triomfar en el present

Futbol. El Lloret, amb poc canvis respecte al curs passat, s'estrena a primera catalana amb la intenció i l'objectiu prioritari d'assolir la salvació

El Lloret s'estrena a la 1a catalana amb un objectiu únic, la salvació. Els lloretencs confiaran en la força de la plantilla que tants èxits va donar la temporada passada a 1a regional, categoria en la qual els homes entrenats per Edu Urdiales van acabar campions a una distància de 21 punts respecte el segon classificat.

El club selvatà només presenta sis cares noves per aquesta temporada, tres de les quals són jugadors de l'equip juvenil.

Amb una defensa experimentada formada per jugadors veterans amb diversos anys al club com Pujadas (31), Bertran (28) o Marc Soler (30), i una davantera amb Pecci i Dani Cuerva com a figures, el Lloret lluitarà amb els conjunts més afins a ell, per pressupost i objectius comuns, per no perdre la categoria.

Urdiales, amb només dos anys d'experiència com a entrenador però amb un ampli recorregut com a jugador no ho tindrà fàcil per aconseguir els mateixos èxits de la temporada anterior.

L'objectiu és salvar-nos a tota costa. Serà una lluita ferotge i hem d'estar conscienciats
Edu Urdiales
ENTRENADOR DEL CF LLORET
La lliga estarà partida en dos blocs ja que hi ha molta diferència de pressupostos entre els equips. Ja veurem a quin nivell estem
Mantenim el bloc que tan bé va funcionar la temporada passada. Confiem en un equip amb gent del poble i rodalia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.