Futbol català

Eloi Amagat torna a casa

Futbol. 2a divisió A. El Girona anuncia la incorporació del migcampista, que veu acomplert l'objectiu de fer-se un lloc a Montilivi. L'acord inclou la cessió de Serramitja al Llagostera

L'estiu s'ha fet llarg per a Eloi Amagat, des que va conèixer l'interès del Girona per recuperar-lo. El migcampista tenia molt clar l'objectiu de fer-se un lloc a Montilivi i el Llagostera tampoc el volia frustrar –tot i haver renovat fa poc la seva vinculació–. Finalment, hi va haver acord entre els clubs, que inclou la cessió de Marc Serramitja –fitxat també pel Girona– a Llagostera. El cas és que Eloi veurà feta realitat la seva intenció.

El contracte vincularà Eloi Amagat per una temporada, amb la possibilitat d'allargar-lo una més en funció dels partits jugats. El migcampista torna d'aquesta manera a una casa en què ja havia jugat tres temporades –dues a segona B i una a tercera divisió– i d'on s'havia endut algun cop dur, com quan el van descartar a mitja pretemporada, fa tres estius, just després d'una cessió al Llorca. “Ha donat la casualitat que hi he viscut els millors moments, però també els pitjors. I tot i passar-hi mals moments, sempre esperava tornar-hi algun dia.” Ho fa ara, amb 27 anys i després d'un rendiment molt alt amb el Llagostera, a tercera i a segona B. “Sóc novell a segona A, però si els tècnics han cregut que podia estar aquí, tinc més possibilitats”, va comentar l'exjugador del Vilobí.

Amb la incorporació d'Eloi Amagat, el Girona comença a corregir el dèficit de jugadors de la demarcació. El jugador beneeix la gironització: “M'he perdut pocs partits a Montilivi i, suposo que com tots els aficionats, he trobat a faltar aquesta identificació. I de Girona han sortit molt bons jugadors.”

Eloi Amagat
Eloi Amagat Arimany Girona, 21/5/1985 Migcampista Alçada: 1,80 m Pes: 72 kg TRAJECTÒRIA Formació: Penya Bons Aires i Vilobí (de cadet i juvenil, a divisió d'honor)
2004/05 Girona (2a B)
1 (0)
2005/06 Girona (3a)
24 (0)
2006/07 Gavà (3a)
33 (1)
2007/08 Girona (2a B)
22 (0)
2008/09 Llorca (2a B)
20 (0)
2009/10 Llagostera (3a)
22 (6)
2010/11 Llagostera (3a)
35 (8)
2011/12 Llagostera (2a B)
35 (7)
Eloi firma un contracte per una temporada amb opció a una segona
La gironització és una bona idea, encara que és complicat fer-ho de cop en un sol any
Eloi Amagat
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Sóc novell a 2a A i sé que serà difícil jugar. Arribo amb humilitat, disposat a treballar i sobretot amb sentiment per aquest club
No esperava que costés tant, però estic molt satisfet. Em queda molt bon record de Llagostera, on sempre he estat molt a gust

Serramitja, un amistós i drets de traspàs

L'arribada d'Eloi Amagat a Montilivi afecta directament a un altre jugador de la demarcació que jugava a segona B. És el cellerenc Marc Serramitja, una de les claus de l'acord entre els dos clubs. El selvatà, que havia quedat lliure després de jugar al Badalona, firmarà un contracte per dues temporades amb el Girona, que el cedirà al Llagostera fins al juny del 2013. Serramitja, que a l'agost farà 22 anys, va estar al Girona des d'alevins fins a tancar l'etapa de juvenil. Després, va passar pel Gavà, l'Alacant i el Badalona, sempre a segona B. A més del jugador de la Cellera, el Llagostera s'assegura la presència del Girona en un partit amistós al seu camp –n'hi havia un de pactat en terreny neutral– i clàusules amb percentatges d'un hipotètic traspàs d'Eloi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.