Futbol català

El Peralada fa suar l'Espanyol

Futbol. El conjunt alt-empordanès va plantar cara als de Pochettino, que van tancar l'estada de pretemporada amb la tercera victòria

Espanyol2


peralada0


Un Peralada molt incisiu i persistent en la pressió va fer suar l'Espanyol, que tancava l'estada de pretemporada a l'Alt Empordà. Sergio Tejera, el millor al mig del camp, va sorprendre Toni Montero amb un xut carregat de tècnica (15'). L'Espanyol va dominar, però els de Nacho Castro van fer un paper molt digne. Els de Pochettino només van poder marcar un altre gol, ja en l'últim sospir.

PERALADA: Toni Montero; Elies Martí; Murcia, Pastor, Carles Martínez, Arimany, Chacon, Mateo, Tidian Barry, Ismael Taleb, Roberto. També van jugar: Gallego, Adrià, Àlex, Axel, Ceballos, Ferron, Diego Martín, Oliva, Vidal, Rigalls, Gerard Bech. ESPANYOL: Kiko Casilla, Javi López, Duarte, Forlín, Wakaso, Baena, Tejera, Albín, NIeto, Sergio García, Rui Fonte. També: Edgar, Galán, Colotto, Moreno, Víctor, Víctor Sánchez, Cristian Gómez, C. Alfonso, Verdú, Thievy i Álvaro. GOLS:0-1 (15') Tejera. 0- 2 (90') Alfonso. ÀRBITRE: Isaac Rodríguez. PÚBLIC: Uns 800 espectadors. INCIDÈNCIES: El jugadors del Peralada van saltar a la gespa amb una pancarta a favor de la reforestació de l'Alt Empordà “1 català, 1 arbre” i els de l'Espanyol van portar una pancarta on es podia llegir: “Ànims, Empordà” i unes samarretes amb la inscripció: “Tots som Empordà.” També es va fer un minut de silenci pels quatre morts en els incendis.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.