Futbol català

‘PEPE' PINTO

EXENTRENADOR DE L'OLOT

“Fèiem el millor futbol de tercera”

Pepe Pinto va ser l'entrenador del que, per molts entesos del futbol gironí, va ser el millor Olot de la història. En la temporada 1982/83, el conjunt garrotxí es va proclamar campió de lliga, però es va quedar a les portes de l'ascens perquè va caure en l'última eliminatòria d'ascens a segona B.

Quin record guarda de la seva experiència com a entrenador a Olot?
Els records són immillorables. Vam aconseguir unir una extraordinària plantilla, en l'aspecte futbolístic i en el personal. Vam ser campions després d'una rivalitat i un frec a frec amb el Figueres, que tenia també un gran equip.
Dos grans equips, però va pujar el Figueres...
Sí. Malauradament no vam acabar pujant, però el Figueres, sí. Ens vam quedar a les portes, ja que ens va eliminar en l'última eliminatòria el Villagarcía de Arosa. Una pena, perquè ens ho mereixíem per l'esforç i la feina que havíem fet. Va ser una pena, l'única decepció.
Què en destaca més, dels partits contra la Unió?
Nosaltres, però, aquell any vam fer el millor futbol de tercera divisió, recordo que ho deia el mateix Domènec Balmanya. Teníem jugadors importants, com Miret, Carbó, Gratacós, els germans Forcadell o el ‘Nano' Soler, que després va estar, a bon rendiment, en els millors equips del futbol estatal.
Molta diferencia amb l'Olot actual?
L'Olot tardarà anys en reunir una plantilla tan humana i tan bona com aquella. Ha estat la millor plantilla que he tingut mai en els 20-25 anys que he exercit com a tècnic.
Quin sentiment guarda envers el club garrotxí?
Segueixo com a mínim els resultats. De fet, guardo un sentiment especial de tots els equips on he entrenat i els intento seguir. M'agrada que guanyin.
Veu a l'Olot pujant de categoria?
Crec que l'Olot és un dels candidats a pujar. El punt que va obtenir la setmana passada al camp del líder li dóna el crèdit necessari, per presentar la candidatura en ferm a l'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a