Futbol català

Les quatre barres retornen a la selecció

Samarreta quadribarrada. El segon equipament del combinat nacional, posat ja la venda, atorga el protagonisme exclusiu a la senyera

En un moment social tan convuls al nostre país, en què la senyera catalana està agafant una força preponderant, la Federació Catalana de Futbol (FCF) no ha volgut deixar passar cap oportunitat d'identificar la selecció amb els instants que està vivint el país. Per aquest motiu, el segon equipament de Catalunya aquest 2013 ha donat el màxim protagonisme a les quatre barres, que tornaran a ocupar un espai preponderant en la indumentària de la selecció. La senyera ocuparà de dalt a baix la samarreta amb un breu difuminat que anirà de banda a banda del pit.

Aquest equipament serà presentat el proper dimecres en el partit que jugarà Catalunya contra Nigèria a l'estadi de Cornellà-el Prat. Tot i que havia de ser un secret que no es desvetllaria fins al moment de l'esdeveniment, ahir el públic ja les podia comprar en algunes botigues. El preu és de 60 euros i també ha estat fabricada per la marca Astore, que treballa amb la federació des de fa uns anys i que ha comercialitzat la primera.

Tradició

Així, la selecció emularà equips del futbol català que també porten la quadribarrada com a motiu principal: el Sant Andreu (2a B), el Llagostera (2a B), el Vilafranca (3a), el Manlleu (3a), la segona indumentària del Girona (2a A) o la que té prevista el Barça per a l'any vinent en són alguns exemples.

L'edició dissenyada per Custo, un èxit

Un dels grans protagonistes del partit de dimecres contra Nigèria serà la samarreta que lluirà Catalunya. I és que els futbolistes de la selecció saltaran al camp amb el disseny de Custo Dalmau, que va ser presentat el 14 de novembre i no va deixar a ningú indiferent. De fet, el ritme de vendes de la samarreta amb les flames del drac de Sant Jordi ha estat superior a les previsions que havia fet la FCF en un inici. En algunes superfícies comercials, hi ha hagut problemes per cobrir la demanda de les talles per a adults, mentre que l'edició per als més petits s'està venent sense problemes. Amb tot, la federació ja ha encarregat a la marca Astore una nova remesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.