Futbol català

Els deu equips gironins que pugen a 3a catalana

Futbol. 4a cat. Els campions de lliga i els subcampions pugen de categoria

Els cinc grups gironins de la quarta catalana ja han decidit els deu equips que pugen de categoria i que el curs que ve passaran a disputar la tercera catalana. A diferència dels equips de la demarcació de Barcelona, els conjunts gironins tenen el petit privilegi que el primer i el segon classificat aconsegueixen l'ascens de manera directe. Així doncs, aquests són els triomfadors del futbol més modest ja que han posat punt i final a deu mesos de competició amb l'èxit d¡aconseguir el salt a una categoria de més nivell.

Cinc campions

El premi és per a deu clubs, però cinc d'ells també tenen el privilegi de ser els campions de lliga de la temporada 2012/13. El premi a la regularitat en aquest curs ha estat pel Maià (grup 27), Unió Girona (grup 28), Palafolls (grup 29), Viladamat (grup 30) i Vilabertran (grup 31). Aquests clubs han escrit en lletres d'or el seu nom al palmarès de la categoria.

Ara, després d'unes merescudes vacances, les plantilles hauran de preparar el nou repte que tenen al davant. Competir a una categoria superior i intentar aconseguir el millor resultat.

Equip amb més punts
Unió Girona i Palafolls
81
Equip amb menys punts
Catalonia (grup 29)
9
Golejada més àmplia
Sant Ponç-Camós (grup 28)
12-0
Equip més golejador
Vila-roja B
114
Equip més golejat
Vila-sacra (grup 31)
146
Equips amb més victòries
Unió Girona i Palafolls
26
Equips amb més empats
Base Roses i P.E. Montagut
10
Equip amb més derrotes
Vila-sacra (grup 31)
29
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.