Bàsquet

Franch marxa “amb la consciència tranquil·la”

Bàsquet. El base s'acomiada del Joventut, que ingressarà menys diners que si no hagués igualat l'oferta del Múrcia. Ha signat per tres anys

Mai és fàcil la sortida de jugadors del planter del Joventut de Badalona cap a un altre club. Sergi Vidal i Albert Miralles són alguns dels exemples de marxes traumàtiques. El cas de Josep Franch és el darrer. És el protagonista en moltes tertúlies després d'arribar a un acord, ja oficial, per vestir els colors de l'UCAM Múrcia, acabat d'ascendir a l'ACB . Franch, de només 20 anys, ha firmat per tres campanyes i avui serà presentat pel seu nou club. “Esportivament em convenia”, afirma el base d'1m90. El Joventut va incloure el jugador en la llista de tempteig, els murcians van presentar una oferta de 220.000 euros i els badalonins van igualar-la per treure'n benefici. Franch, però, té clara una cosa: “Espero tornar.”

Jordi Villacampa, el president, també va dir la seva en el seu Twitter personal: “El club ha fet tots els esforços , fins i tot temptejar per una quantitat al nostre entendre sobrevalorada perquè es quedés. Un cop vam igualar l'oferta, la voluntat del jugador era marxar a Múrcia sense crear un perjudici al Joventut. El perjudici té un preu, i ens hem vist obligats a descobrir quin era i així ho hem fet i acordat amb el Múrcia.”

Amb la confirmació de l'adéu de Franch, el nom d'Albert Oliver apareix en totes les travesses. El base de Terrassa va marxar el 2006 de Catalunya després de cinc temporades seguides jugant al Manresa, i en les darreres cinc ha estat tres a València i dues a l'Estudiantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.