Bàsquet

El FIATC Joventut fa una aposta

Bàsquet. El club verd-i-negre incorpora l'aler pivot Latavious Williams, de 22 anys i molt atlètic, provinent de la D-League i que no ha passat per la universitat. És el tercer fitxatge de la Penya

Qui no s'arrisca, no pisca. O en temps de vaques magres, enginy i orfebreria. El FIATC Joventut va anunciar ahir el seu tercer fitxatge per a la propera temporada, a banda del tècnic Salva Maldonado. Es tracta del jove aler pivot baix (2m01, 1989), però físicament molt poderós, Latavious Williams, provinent de la lliga de desenvolupament (Tulsa) dels Estats Units.

Capacitat física

Williams té fama de ser un jugador intens gràcies a la seva capacitat atlètica, fet que li permet ser un destacat rebotejador –l'últim any, per exemple, va ser el millor del seu equip amb 8,6 en 26,9 minuts, 3,2 dels quals en atac–. No és, en cap cas, un aler pivot capaç d'obrir espais amb el seu tir, però sí que pot desenvolupar-se còmodament en el joc a camp obert. A la Penya, Williams viurà la seva primera experiència fora dels Estats Units. Allà, a casa seva, el seu professionalisme no s'ha gestat a la manera tradicional: va ser el primer jugador a saltar de l'institut a la NBA D-League sense passar per la universitat. En el primer any al Tulsa va fer 8,2 punts i 7,7 rebots de mitjana, mentre que l'any passat va progressar particularment en anotació: 13,2 amb un 64% en tirs de camp, el millor encert de la competició. Amb ell, Jeter i Oliver, i a l'espera que es faci oficial l'arribada de Quinteros, a la Penya li manca un tres i un cinc.

S'alça el teló

D'altra banda, entre avui i demà hi ha previst que l'equip realitzi les primeres revisions mèdiques. El primer grup, d'avui, estarà format per Oliver i els jugadors del Prat Todorovic, Bases, Barrera, Joan Tomàs i Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.