Hoquei sobre patins

La selecció femenina guanya la copa Amèrica vencent Xile

Hoquei sobre patins. Les noies de Catalunya es van imposar en la final per 2-0 amb gols d'Anna Casarramona i Berta Tarrida

La selecció femenina va aconseguir el títol de la copa Amèrica superant en la final Xile per 2-0. Aquest títol s'havia resistit a les noies de Catalunya en les tres edicions que havien disputat i havien estat subcampiones dues vegades i havien ocupat el tercer lloc en la primera edició. La jugadora del Voltregà Anna Casarramona va inaugurar el marcador a dos minuts del descans, i en la segona part va ser Berta Tarrida, nova jugadora del Reus Deportiu, la que va establir el definitiu 2-0, a sis minuts del final. Les catalanes van disposar de més oportunitats i van desaprofitar un penal.

En la jornada del matí Catalunya va golejar per 12-0 l'Uruguai en la primera semifinal, mentre que la segona va ser molt més anivellada i Xile es va desfer per un ajustat 2-1 del Brasil, l'amfitriona.