Més esport

El Riudellots i el Lloret, a punt per tornar-hi

Futbol Sala. La tercera categoria estatal comença dissabte amb els dos representants de la demarcació jugant els seus partits fora de casa

L'ACE Riudellots i el Lloret Costa Brava comencen dissabte la temporada oficial del grup català de la tercera categoria estatal del futbol sala. I ho fan amb moltes novetats, per una banda, i amb l'aposta pel gruix de la plantilla, de l'altra. El Riudellots ha fitxat Andreu Filgueras d'entrenador, i Fran Pérez, Ivan Portillo i Ahmed El Allai, del Salt, que el curs passat va jugar a Primera Territorial. Robert Matamala i Jose Carmona s'incorporen al primer equip –tots dos ja jugaven en diversos equips del club–. Totes les novetats es van presentar davant l'afició dissabte passat, en la jornada de presentació dels equips de l'ACE Riudellots i en què el primer equip va superar el Blanes 7-4.

D'altra banda, el Lloret aposta per la continuïtat de l'equip que l'any passat va quedar quart, amb Dani Rovira de tècnic i Enric Gironès com a únic fitxatge, provinent del Blanes. “L'objectiu és igualar o superar la campanya anterior, però hi ha molts factors que diran si ho aconseguim”, deia Rovira. El lloret debuta a Arenys i el Riudellots a Montsant. Els duels directes, el 23 d'octubre a Riudellots i l'11 de març a Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.