Més esport

El Bordils segueix marcant la pauta

Handbol. Els de Pau Campos mantenen el to en la primera sortida, manen des de l'inici i sentencien amb un 0-6 a l'inici de la segona part

gavà23

bordils30

Segon partit de lliga i segona victòria per a l'Handbol Bordils, que si en el debut ja es va mostrar molt superior al rival des de l'inici i a excepció d'alguns intervals ahir va mantenir el to a la pista del Gavà, en un partit en què els bordilencs van poder mantenir un nivell alt i, a més, amb la participació de totes les peces; un fet important de cara a tenir el bloc conjuntat i en plenes condicions de cara a compromisos contra rivals més durs. I és que en la primera meitat Campos va fer participar el gros dels seus homes per tal d'anar desgastant el Gavà i després en la segona part va poder començar amb un 0-6 que acabaria de sentenciar. Perquè en el pla inicial el Bordils ja va imposar el seu joc i va poder disposar d'un coixí de cinc gols, que sumats als del parcial van deixar el partit sentenciat, perquè, tot i que els locals van provar-ho, l'avantatge sempre es va mantenir en 8-9 gols. “Estic molt content amb l'actitud dels jugadors, tant en defensa com en atac. Falta que ens acabem de conjunta,r però tot just estem a principi de temporada i això es nota”, valorava Pau Campos un cop acabat el segon partit del Bordils.

GAVÀ: Garcia, Esteve, Raverter (1), Gaiton (3), Barreiro, Antich (3), Cúria (3), Martínez (2), Ibern (1), Buendia (2), Campañà (4), Navarro (2), Ruiz, Bizcar (2). HANDBOL BORDILS: Ferrer (1), Reixach, Combis (6), Prat (3), Nonó (4), Masó (1), Vilanova, Masmiquel (5), Canyigueral (2), Marco (2), Moreno (5), Carreras (1), Buenavida i González. PARCIALS: 0-3, 3-7, 5-10, 6-12, 9-15, 10-15; 10-19, 14-23, 16-25, 18-24, 21-29 i 23-30. ÀRBITRES: Solà i Rosell