Més esport

El Lloret es mostra més efectiu i s'apunta el duel

Futbol sala. Riudellots i Lloret van fer un partidàs, desequilibrat per l'efectivitat visitant

riudellots6

lloret7

ACE RIUDELLOTS: Robert, Uri,Portillo, Ahmed, Marc (4), Jose, Alberto, Pakito, Murillo (2), O. Plaza, i Fran.

CUFS LLORET: Miguel, Isaac, Litus (1), Òscar (2), Joel, Agus, Marc (1), Enric, Juanmi (1), Cristian (1), Jesús (1) i Carlos.

GOLS: 1-0 Marc (1'), 1-1 Cristian (6'), 1-2 Juanmi (p, 10'), 1-3 Marc (15'), 2-3 Marc (20'); 3-3 Marc (28'), 3-4 Litus (28'), 3-5 Òscar (30'), 4-5 Marc (31'), 5-5 Murillo (33'), 5-6 Òscar (34'), 5-7 Jesús (38'), 6-7 Murillo (40').

ÀRBITRES: Gálvez i Albilla.

COMENTARI: Partit molt vistós i disputat el que va enfrontar el Riudellots i el Lloret, que ja va començar amb un gol de xilena que donaria el primer avantatge als locals. El primer i l'últim, perquè el Lloret va capgirar el resultat amb un gol de contraatac, un de penal i un altre després d'un rebuig del porter (1-3). El Riudellots encara va poder tornar a empatar a 3 i a 5, però el Lloret reaccionava sempre a temps com quan es va posar per davant mitjançant el primer xut que va fer després del descans (3-4). I després del 5-6 el Riudellots va recórrer a posar el porter jugador. No va sortir bé perquè una pilota perduda a 2 minuts per acabar permetia els visitants marcar des del seu propi camp i tot i que els locals encara van tenir temps de tornar a ajustar el resultat el Lloret va saber imposar la seva major efectivitat i va fer valer la seva millor posició a la classificació.