Més esport

La selecció catalana de korfbal, quarta en el mundial de la Xina

Catalunya no aconsegueix vèncer la Xina Taipei (33-16) en el partit per obtenir la medalla de bronze

Els catalans obten el millor resultat de la història en un mundial després de quedar en setè lloc el 2007

Catalunya ha quedat quarta en el mundial de la Xina de korfbal després de perdre per 33 a 16 davant la Xina Taipei. Tot i no poder aconseguir la medalla de bronze, la selecció catalana ha obtingut el millor resultat de la seva història en un mundial. Fins ara la millor classificació va ser el setè lloc l'any 2007.

La primera part ha estat molt igualada com ja va passar contra Bèlgica a les semifinals. Continus intercanvis de cistelles han fet que s'arribés al descans amb 12-10 per Xina Taipei. El jugador xinés Chun-Hsien WU portava la meitat dels punts del seu equip convertint-se en un malson per la defensa catalana.

I malauradament la segona part ha estat també com a les semifinals. Xina Taipei ha premut l'accelerador i amb una efectivitat increïble ha començat a anotar fins escapar-se clarament en el marcador. La defensa catalana no ha pogut fer res per aturar els xinesos que han aconseguit 21 gols en la segona meitat, destacant l'anotació de Szu-Yu LIN que amb 8 gols ha fet tota una exhibició.

Segons explica la selecció catalana en un comunicat, l derrota no amarga l'espectacular campionat que han fet els catalans, que han aconseguit quatre victòries i tres derrotes, enfrontant-se amb la primera, la segona i la tercera seleccions del món.