Més esport

Paul Goze fa dimitir Jacques Delmas com entrenador de la Usap

Segons el president “la integració de Delmas a l'equip no s'ha realitzat tal com era previst”

S'especula amb l'arribada de Marc Lièvremont a l'equip perpinyanès

El president Paul Goze, ha fet públic dilluns matí l'acomiadament de Jacques Delmas com entrenador de la Usap a causa dels mals resultats de l'equip, que ha perdut set partits dels dotze jugats. Actualment l'equip de la Usap és vuitè del Top 14, el campionat francès i tercer del seu grup en la competició europea.

En el comunicat fet públic, el president Paul Goze afirma que lamenta haver de prendre aquesta decisió ja que té “en gran estima l'home, però m'ha calgut reaccionar així per l'interés del club”.

Jacques Delmas té 54 anys i va arribar aquest estiu passat al club per substituir Jacques Brunel. Com a entrenadors el substitueixen de moment Bernard Goutta i Vhristophe Manas que fins ara eren entrenadors adjunts. Segons Paul Goze “la integració de Delmas a l'equip no s'ha realitzat tal com era previst”.

S'especula amb la possibilitat que la Usap ofereixi el lloc a Marc Lièvremont, sense equip després de la Copa de Món on va entrenar l'equip de França. Lièvremont és un antic jugador de la Usap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.