Més esport

La Usap en crisi té un nou director general

Sylvain Deroeux, antic capità de l'equip de Perpinyà, ha estat nomenat pel president Paul Goze després d'acomiadar l'entrenador

“Si la catalanitat és l'últim i únic objectiu del club, no hi estic d'acord” ha declarat el primer dia

Per a fer reaccionar l'equip -campió de França del 2009 i que enguany es troba en la part baixa de la classificació- el president Paul Goze continua els canvis. Després d'acomiadar l'entrenador Jacques Delmàs ara és l'arribada com a director general de Sylvain Deroeux, antic capità de l'equip.

En la seva presa de funcions, Deroeux explicava que l'objectiu primer és “mantenir-se en el Top 14” i no baixar de categoria. Assegura que per aconseguir-ho confia “amb un jugador que té seixanta seleccions i que és el millor pilar del món, amb jugadors internacionals reconeguts i amb la gran qualitat dels més joves”. El primer objectiu que es marca és “auditar tots els serveis del club i presentar un nou projecte esportiu, administratiu i comercial als accionistes”. En l'aspecte esportiu la voluntat és “fer pujar el club als primers llocs de la classificació”. Segons el nou director general “hi ha massa coses que parasiten l'aspecte purament esportiu” del club. Per Deroeux “el discurs de la catalanitat només és interessant si és un valor afegit. Si la catalanitat és l'últim i únic objectiu del club, no hi estic d'acord”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.