Més esport

Codinachs acaba quart en el Vila de Blanes.

El divendres va finalitzar l'Internacional Grand Prix Vila de Blanes de vela, on al llarg dels quatre dies de competició es van disputar un total de 33 proves en les classes Europa (8), 29er (14) i 420 (11), i va tenir la participació de 142 regatistes de 12 països diferents. En la categoria Europa, el guanyador va ser el danès Tobias Hemdorff, i el regatista del CV Blanes Albert Codinachs va guanyar l'última prova del Grand Prix i va acabar en la quarta posició final. En la categoria 29er la victòria va ser per a la parella Llena-Mahiques, i en la 420 el trofeu va anar a parar a mans del duet format per Pirolielle i Saping. el 9