Més esport

El Sarrià es llueix en defensa i triomfa

Handbol. Va imposar-se a un dels seus rivals directes a la part baixa de la taula, l'Esplugues, al qual avança en la classificació del grup C

El Sarrià va aconseguir ahir una victòria de mèrit a la pista de l'Esplugues, un dels seus rivals directes a la part baixa de la taula. Els tres punts que va obtenir li permeten avançar-lo en la classificació gràcies al goal average. L'equip de Josep Espar va mostrar una excel·lent actitud defensiva i va tenir en el porter Pòrtulas el millor aliat, ja que va aturar fins a quinze pilotes en la primera part. També va lluir-se en les tasques defensives Narcís Llausàs, Sisu, en el que tot just era el seu segon partit després de recuperar-se de la lesió que el va tenir de baixa les últimes setmanes.

L'excel·lent treball en el primer temps, que va acabar 9-18, va ser fonamental per aconseguir la victòria. Els locals van reaccionar després de la represa i van aprofitar les imprecisions del Sarrià en algunes fases. L'equip gironí, però, va poder aguantar l'escomesa i, sense un joc tan brillant com en la primera part, va poder mantenir l'avantatge en el marcador.

El Sarrià tornarà a desplaçar-se en la divuitena jornada per jugar a la pista del Sant Martí Adrianenc, un dels equips més potents del grup C.

ESPLUGUES (26): Luque (2), Jiménez, Quiñones, Manzanares, González (2), Miró (4), Gómez (6), Olivera, Closa (5), Garcia, Puguet, Guàrdia (5) i Ras (2). AUGI SARRIÀ (33): Pòrtulas i Iglesias. Pasqui, Fina (4), Xicu (2), Rodríguez (6), Pablo (5), Kakita (1), Sisu (2), Nitu (2), Guillem (6), Canyigueral (1), Jonquera (3) i Soler (1). PARCIALS: 2-2, 4-6, 4-9, 4-12, 6-15, 9-18; 12-19-14-22, 16-24, 20-25, 23-29 i 26-33. ÀRBITRES: Muntaner i Varas.